Hotel Massage Amsterdam

Welkom bij 247 Hotel Massage Amsterdam, met u vindt u verschillende soorten massages.

In onze snelle samenleving is de tijd schaars en stille luxe. In de hectische en soms is het zo goed is het zo belangrijk om te ontspannen! Zowel mentaal als fysiek. Voor een ontspannende massage verlaat u het hotel niet. Onze hoteldienst is speciaal gericht op de massageservice in hotels.

Wij bieden massages in uw kamer. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week een masseuse op uw hotelreservering contacteren
U kunt ook denken aan een heerlijke Body-to-Body Massage erotische massage die u naar hogere sferen zal brengen.
Of misschien weet u precies wat u wilt, maar als u niet helemaal zeker weet wat het beste is voor u, vraag dan ons vrij om advies te vragen. Onze topless masseuse geeft u een erotische massage van hoofd tot teen.

Duo Massage Amsterdam

Langzame en zachte aanraking (indien gewenst) afwisselt met een steviger massage. Vooral als je bijvoorbeeld problemen hebt met problemen, is een massage beter dan de andere. Wij kunnen je helpen. U kunt ook kiezen voor een duo massage? Twee mooie dames verrassen u met een duo massage. Tijdens de massage zijn de drie van u. De dames geven u en elkaar een massage. Een spel waarin je de hoofdrol speelt. Deze massage gaat naar je verbeelding, beide soorten massage zorgt voor ontspanning, circulatie stimulatie en een boost voor de spieren. Onze dames komen met veel ervaring en specialiteit op bezoek.
massage1

Snel massage dames bij je op locatie

Maak vandaag een afspraak en krijg zo snel binnen 30 minuten een geweldige keuze in Amsterdam. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Op zoek naar een hotel massage in Amsterdam onze 24-uurs massage meiden trots aangeboden voor Amsterdamse burgers en haar gasten.

Sensuele massage Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden in heel Europa, omdat mensen openlijk zijn en houden van feesten en genieten van hun leven.

Na een harde dagwerk is er niets beter dan het liggen en genieten van een lange luxe massage. Erotische en Sensuele Massage Amsterdam biedt deze graad met ervaringen en biedt de eigenlijke vaardigheden samen met specialistische kennis om een nieuwe sensuele ervaring te creëren die als resultaat heerlijk en sterk, dat je zal koesteren in plaats van je energie te vergeten, evenals periode die door een van deze prachtige en fascinerende masseuses wordt besteed.

Body to body Massage Amsterdam

Dus als u zowel bevredeging als ontspanning wilt ervaren, moet u het proberen en vragen om onze mooie masseuses. Het is een belofte dat u na meer dan één outcall massage Central Amsterdam sessie meer en meer wilt. Bovendien lijkt alles beter in je leven, omdat alle stress in je lichaam weggejaagd zal worden. Als u geïnteresseerd bent in de verschillende soorten sensuele massage beschikbaar in Amsterdam, is er niets dat u meer plezier zal brengen dan een volledig body to body massage die wordt geleverd door een ervaren en mooie masseuse.

Bezoekende massageservice

Als u eenzaam voelt en u een heerlijk warm vrouwenlijf zoekt, dan is het nu tijd om onze massage service te bellen en uzelf de gelukkigste man ter wereld te maken. Onze specialisatie is een bezoek van onze prachtige erotische masseuse’s die u zullen bezoeken in uw hotel of thuis. Outcall massage is de meest geschikte vorm van de massageservice, want u kunt diep ontspannen en echt in het comfort van uw eigen slaapkamer loslaten, zonder dat u de glorieuze sensaties van heerlijke ontspanning en zintuiglijke verrukking moet onderbreken door naar de straten van Amsterdam te gaan direct na het einde van uw erotische massagesessie.

Wij bieden outcall massage service. Wat betekent dat, onze vrouwelijke masseuses bij u  u thuis komen of in uw hotel.

Massage-specials-myrtle-beach

Goedkope outcall hotel massage tarieven Amsterdam

Onze masseuses kunnen u bezoeken in alle delen van Amsterdam. Kijk in onze Galerij kies uit een van onze prachtige Masseuses. Wij zijn een van de topbureaus in Nederland en dit is een van de belangrijkste redenen om te kunnen garanderen dat u 100% tevredenheid heeft bereikt over de tijd die u samen wilt uitgeven. Al onze escorts zijn beschikbaar om u de volledige GFE te geven die de communicatie tussen u en haar veel makkelijker maakt en het plezier van elkaar worden, ongeacht of u een diner of een drankje ergens wilt. Voor de ultieme erotische massage in uw kamer of in uw eigen huis. Wij zijn een gelicentieerde massagebureau voor mensen die in een hotel verblijven en op zoek zijn naar spannende en uitdagende privé massage met handmatige hoogte en intiem aan het standaard gedeelte.

Vragen en antwoorden.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met mij op telefoonnummer +3163030200. Ik reageer niet op e-mails of sms’jes voor vragen en informatie.

U kunt Masseuse 24 uur per dag, 7 dagen per week in uw kamer bij ons boeken.

Ontspan helemaal en ontdek jezelf op een van de volgende massages:

  1. Full Body / Relaxation Massage Amsterdam Een zachte massage die uw rug, nek, schouders, armen, benen, voeten en handen bedekt, het zenuwstelsel kalmert, een gevoel van welzijn bevorderen en de bloedsomloop verbeteren.
  2. Thaise massage Amsterdam, Thai massage gebruikt passieve strekking en zachte druk langs de energielijnen van het lichaam om de flexibiliteit te vergroten, spier- of gewrichtsspanning te verlichten en de energie-systemen van het lichaam te balanseren.
  3. Lichaam voor lichaamsmassage Amsterdam, komt in uw hulp door een prachtige masseuse te bieden die weet hoe u elke hot spot die in uw lichaam is, stimuleert en een van de populairste massages bevat.
  4. 4 Hands Massage Amsterdam, Four Hands Massage4 hands is een combinatie van Zweedse, Indiase hoofdmassage, reflexologie en diepe weefselmassages, uitgevoerd met behulp van hydraterende crème en aromatherapieoliën. Het laat je ontspannen meer dan ooit en verjongd. De procedure geneest, kalmeert en balanseert uw lichaam, geest en geest.
  5. Sensuele massage Amsterdam-erotische therapie voor holistische genezing en de seksuele energie die wordt gestimuleerd en gewerkt tijdens de sensuele massagesessie kan u helpen om de emotionele trauma’s te genezen, stress en spanning te elimineren of zelfs lichamelijke ziekte te genezen.
  6. Tantra massage Amsterdam – De beste tantra massage duurt 90 minuten. Het gevoeligste deel van je lichaam zal aanraken en zacht worden gemasseerd voor stress verlichten.

ALLE massages worden afgerond met handmatig happy end.
Extra activiteiten: kussen, vingers, mondeling, intieme douche samen.
kunt u met de masseuse zelf bespreken.

Kijk in onze Galerij selecteer alstublieft van een van onze prachtige Masseuses