GFE Massage

160.00290.00

GFE massages worden gegeven door masseuses die doen alsof ze uw vriendin zijn. En dat zijn zeer bijzondere massages kunnen wij u verzekeren. Stelt u het zich maar eens  voor dat u door iemand wordt gemasseerd die van u houdt.

Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 2308

Description

fashion studio photo of beautiful couple. gorgeous woman with long blond hair posing with handsome brunette man in elegant suit

Bel nu direct voor informatie of een bestelling: +31 (0)630302000 of bekijk onze massage girls hier.

GFE massages worden gegeven door masseuses die doen alsof ze uw vriendin zijn. En dat zijn zeer bijzondere massages kunnen wij u verzekeren. Stelt u het zich maar eens  voor dat u door iemand wordt gemasseerd die van u houdt. En dat op erotische wijze. Dat zijn het soort massages die u in Amsterdam of Schiphol wilt ervaren, is het niet? En dat alles is gewoon mogelijk. Kies hier bij ons een blonde masseuse of een andere haarkleur uit en zij zal naar u toekomen en u komen masseren alsof zij uw vriendin is. Het zal een ervaring zijn als geen andere. Deze dames weten namelijk heel erg goed hoe ze u moeten laten denken dat ze echt uw vriendin zijn. laat u alstublieft niet teveel er in op gaan want ze krijgt er natuurlijk gewoon voor betaald. Maar het zal niet zo voelen. Iedere massage die deze dames uitvoeren zijn ongekend goed.  U kunt de dames helemaal zelf uitkiezen. Als u altijd al een bepaald soort vriendin heeft willen hebben, dan zult u haar hier zeker vinden. En als u duidelijk afspreekt wat voor personage ze met spelen, dan zal ze dat ook zeer zeker doen. Het rollenspel kan bijvoorbeeld bij dit soort massages heel goed worden toegepast. U kunt er ook voor kiezen om u eens te laten verrassen. Het is uiteindelijk allemaal aan u. Wat u ook kiest, wij kunnen het voor u realiseren.

Een vriendin voor een heerlijke massage

Uiteindelijk bent u degene die de touwtjes in handen heeft. U kunt de lekkerste GFE massages krijgen door welke vrouw u ook maar kiest. Ze zijn er stuk voor stuk heel erg goed in en dat zult u snel genoeg merken. Als u namelijk eenmaal een GFE massage heeft gehad, dan zult u er naar alle waarschijnlijkheid vaker gebruik van willen maken. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. U kunt er gewoon van gaan genieten, zo lang u zelf maar heeft betaald. Want dat is natuurlijk wel waar het uiteindelijk allemaal om draait. En als de dames goed worden betaald, dan doen ze nog net dat beetje extra hun best. Een gulle tip doet vaak wonderen.gfe2

Onze dames staan 24/7 voor u klaar

Uiteindelijk zullen de GFE massages die u bij 247 massage Amsterdam – Schiphol reserveert ongekend zijn. Naast het masseren kunnen deze dames natuurlijk nog veel meer. Laat u zich daarover gerust door ons informeren. Wij zullen ons best doen alles aan u uit te leggen zodat u precies weet wat u zoal te wachten staat. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het uitkiezen van de juiste dame. Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en beschikbaar. Wij willen u alvast erg veel genot tijdens uw GFE massages toewensen en hopen u snel bij ons terug te zien.  Wij en onze dames staan in ieder geval voor u klaar.

Booking Info

Duration

60 Mins, 90 Mins, 120 Mins

Escort

Andrea, Anna, Dabora, Danielle, Fleur, Isa, Jennifer, Joyce, Lana, Lara, Lotte, Milou, Nakita, Nellie, Simone