Massage etiquette’s

Een erotische massage ontvangen is uiteraard een lust voor lijf en leden en het resultaat dat 247  Massage Amsterdam – Schiphol u garandeert is subliem. Toch zijn er een aantal regels waar u zich aan zult moeten houden als het om erotische massages gaat.

U kunt veel van onze masseuses verlangen en zij zullen ook meer dan hun best doen om het u naar uw zin te maken, maar u mag hen nergens toe dwingen. Zij zal met respect met u omgaan en er wordt verwacht dat u hetzelfde doet.

Een erotische massage thuis ontvangeneti

Zorgt u voor een schone omgeving. Als u bijvoorbeeld een erotische massage thuis gaat ontvangen dan is het fijn als u de masseuse in een schone en nette omgeving ontvangt. Hygiëne is namelijk erg belangrijk. En u wilt onze high class masseuses toch gewoon in een nette en schone omgeving welkom heten, nietwaar?

De masseuses van 247 massage zijn van een hoog niveau

Ook is het uitermate belangrijk om aan uw persoonlijke hygiëne te denken. De masseuses van 247 Massage  Amsterdam – Schiphol zijn van een hoog niveau en wij stellen dezelfde hygiënische eisen aan hen. Zorgt u er dus voor dat u zich overal goed heeft gewassen en dat u lekker ruikt. Dit zorgt er ook meteen voor dat de sfeer meteen heel erg ontspannen zal zijn, zodat u veel beter van de door u uitgekozen erotische massage kunt genieten.

De dames komen met plezier naar u toe om u te masseren

Door u hieraan te houden ze het genot optimaal zijn. De dames komen met plezier naar u toe om u te masseren en het is dan ook fijn als zij in een aangename omgeving hun beroep uit kunnen oefenen. Alleen op die wijze kunnen zij u het ongekende genot laten ervaren waar wij van 247 Massage Amsterdam – Schiphol sinds jaar en dag achter staan.