Prostaat Massage

160.00290.00

Voor een heerlijke Prostate Massage in Amsterdam of Schiphol kunt u contact met ons opnemen. De prostaat is vaak de tegenhanger van de genoemde mannelijke G-spot.

Clear
SKU: N/A Category: Product ID: 2338

Description

Voor een heerlijke Prostate Massage in Amsterdam of Schiphol kunt u contact met ons opnemen. De prostaat is vaak de tegenhanger van de genoemde mannelijke G-spot.

voorbereiding:

  • Maak je omgeving of hotel kamer erotisch, dim de lichten, telefoon, warme en ontspannende muziek.
  • U kunt vooraf een gezellig ontspannend bad of douche samenvoegen.
  • Vraag uw partner om op je buik te ontspannen op een lekkere matras om te gaan liggen. Het is leuk om de tijd te hebben om deel te nemen. Dit is niet iets wat je elke dag doet ….
  • Doe het bovenstaande met veel liefde, geduld en een speelsheid dat sexy is.
  • Begin met een erotische massage op de achterkant van het lichaam.

Hoe werkt een prostaat massage?

Hoe werkt een prostaat massage? Masseer de hele rug zodat de ontvanger gewend raakt aan je aanraking en kan loslaten van alle spanning. Zo zijn de ballen, anus en perineum die de plek tussen de anus en de penis zijn aangebracht al licht gemasseerd.
Vraag dan uw partner om eerst het hele front te draaien, zodat het kan worden gemasseerd.
Om meer seksuele energie te genereren, kunt u de penis ook zo masseren dat hij niet ejaculeerde.
Door middel van bewust gebruik van ademhaling en door de gegenereerde energie te verspreiden aan alle delen van het lichaam via de prostaatmassage, kunt u ontspannen in een opwindingstoestand die ideaal zijn voor de volgende stap.
De prostaat wordt extern gemasseerd door een lichte druk op de perineum om te oefenen. Dit kan zowel een liggende positie zijn met de benen die verhoogd zijn als het op de buik ligt.
Het doel is ontspanning met een erotische aanraking.

Bel nu direct voor informatie of een bestelling: +31 (0)657272323 of bekijk onze massage girls hier.

Gebruik een smeermiddel, bij voorkeur een die niet petroleum is gebaseerd.
Laat dit aan de privé masseuse van 24/7 massage Amsterdam en krijg de nacht van je leven!

Prostate massage Amsterdam

Op zoek naar luxe massage meisjes in Amsterdam die prostaat massage aanbieden? Wij bieden de beste en mooiste massage meisjes uit heel Noord-Holland. Als u alleen naar onze mooie dames kijkt, weet u al wat u kunt verwachten: een avond van erotisch genot, maar u kunt er niet genoeg van krijgen. Veel klanten hebben je al en ze zijn allemaal mee eens: niets anders vinden ze beter dames zoals wij.

Prostaatmassage Schiphol biedt een complete service

De reden is vrij simpel. Deze prachtige dames kunnen namelijk een complete massage service aanbieden. Het is niet alleen erotisch contact, het is veel meer.
Ten eerste gaan ze erg discreet naar het werk. Hun welsprekendheid kennen onze dames als geen ander om een gesprek te houden, dus u voelt zich ook goed op hun gemak. Het kan spannend zijn, vooral als je voor het eerst gebruik maakt van onze diensten. Als u al benieuwd bent geworden van onze massages?

Alle dames hebben hun eigen pagina

Als uw nieuwsgierigheid goed opgewekt is, kunt u zelfs rustig kijken naar de prachtige meiden die er zijn om uit te kiezen. Al de dames hebben hun eigen pagina, met de mooiste foto’s. Deze foto’s werden genomen door een professionele fotograaf om de masseuse zo goed mogelijk aan u te tonen. U vindt er ook meer informatie over, zodat u precies weet wat mogelijk is. Je zal verbaasd zijn over wat deze dames alles wat ze bereid zijn. De ultieme prostaatmassage tot de meest geweldige nacht van passie denkbaar. Je ziet blonde dames of een brunette meer je voorkeur? Geen probleem, want er zijn zo veel ongelooflijke masseuses voor u om uit te kiezen, dat voor elke voorkeur of een mooie jonge dame beschikbaar is.

Wat zijn uw wensen?

Wat zijn uw wensen? Wat vind je leuk? Misschien een mooie prostaatmassage of gecombineerd met een Lingam massage? De massage diensten die wij aanbieden zijn zo ongelooflijk gevarieerd, bijna alles is mogelijk. Mocht het zijn dat uw voorkeuren niet vermeld worden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om u een expert te maken.

Boek je masseuse in Amsterdam?

Bent u nu in Amsterdam en wilt u een van onze masseuses boeken? Dan kun je ons 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bellen met ons op +31 (0) 6-30302000
Wij zorgen ervoor dat uw afspraak optimaal geregeld wordt. De dames komen naar uw huis of naar uw hotelkamer, maar kunnen u ook ergens anders ontmoeten. Boek vandaag die spannende erotische date met een van onze masseuses. Zij zal een kant van Amsterdam leren kennen die je niet eerder gezien hebt, maar als je eenmaal geleerd bent met kennis te doen, zou je iets anders drijven.

Booking Info

Duration

60 Mins, 90 Mins, 120 Mins

Escort

Alana, Amaya, Denisa, Eni, Esperanza, Joyce, Lora, Lorena, Lotte, Lucia, Melanie, Nakita, Nellie, Pauline, Simone

Nederlands NL English EN